fredag den 25. januar 2013

Det der med mad.

Det der med madlavning har faktisk aldrig rigtig været min stærke side, selvom jeg selvfølgelig har spist mad hele mit liv, det er lidt som om der altid har været andre til at lave maden til mig, om det så er en mor, et bosted, en fabrik eller en grillbar. Det har bare aldrig rigtig været særlig vigtigt for mig.

Det var faktisk først da jeg mødte min kæreste at jeg sådan rigtig begyndte at bevæge mig ud i at andet end bare at koge pasta og åbne en ketchupflaske, og nu efter 20 måneder er jeg trods alt nået til det punkt hvor jeg i det mindste kan tillade mig at invitere en gæst på et måltid mad - selvom mine evner stadig er begrænsede. 

Men nu skal det være nok! Jeg har fået blod på tanden - og derfor har jeg besluttet mig for at år 2013 skal være året hvor jeg bliver en ørn i et køkken. For ærlig talt, så elsker jeg hjemmelavet mad og det er altså flovt at være 24 år gammel og ikke kunne udrette noget større end hvad de prøvede på at lære mig i hjemkundskab i folkeskolen. Så på torsdag når der kommer penge på kontoen så går jeg altså igang med projekt lær-at-lave-GOD-mad, og jeg har besluttet at starte med at lave min egen cheesecake helt fra bunden.  

Ønsk mig held og lykke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar